Thursday, July 8, 2010

... BlAcKbERrY DijUaL mUrAh-MuRaHaN? ...

Salamz...

Baru-baru nie aku pergila shopping barang2 dapur ngan wife tersayang kat savemore yang terletak kat bawah kondo kitorang. tengah seronok2 usha-usha barang.. baru aku perasan yang savemore bukan setakat jual barang2 keperluan tetapi juga handphone. x caya tgk pic sebelah nie.

Bukan sebarang handphone tu. Blackberry Bold 2 siap bagai. punyerlah tensen. aku time nak beli blackberry dulu.. kena tunggu promotion celcom. kalau x... memang x berkesempatan le nak beli. mahal le katakan. tetiba savemore jual murah giler. x sampai RM3 pun. punyerlah hangin. andai ku tahu... x yah beli dulu.

so.. sape2 yang berminat nak beli hp blackberry bold 2... sile dapatkan di savemore yang berdekatan ngan rumah anda. yang bestnyer.. kalau korang beli hp blackberry tu.. korang dapat gift skali. dapat gula2. bagus btul marketing strategy diorang nie.. hehehehe..

Salamz

No comments:

Post a Comment