Tuesday, July 27, 2010

... FaShA's ReCePtIoN - 15th mEi 2010 ...

Salamz...

pada 15 Mei lepas... anak sulung makcik aku (achik) kawin. Aku ade le gak snap pics sket2. not being the OP but sajer2 je. kebanyakan pics yang aku snap x not in the best point la kalau korang perasan. bukan aper.. aku x nak kacau OP tu. ramai tu cameraman dia. x termasuk lagi mamat2 videoman. so.. untuk x menjadi penghalang kepada diorang hasilkan the best workart.. aku duduk le jauh2. sian lak nanti pics or video sedara aku dipenuhi muke aku.. hahahah..

Aku letak sket je pics untuk korang tgk. enjoy...



Pengantin lelaki and pengapit asyik gelak je. musykil aku apa yang diorang gossip2kan. heheh



I will follow you no matter u go....




The first step together... the first step to the countless steps ahead...





Didoakan semoga sedara ku nie berbahagia selama-lamanya... InsyaAllah.

Salamz...

No comments:

Post a Comment