Friday, July 9, 2010

... KeJuMpAaN kEkAwAnAn KeLaMaAn ...

Salamz...

Baru- baru nie yg x berapa baru (29 Jun 2010)... aku gi lepak of
is kawan baik aku kat Pandan Indah. Mamat bernama Badrul Hisham Jamaludin or Bad nie aku kenal time keje kat ofis lama dulu. Kat ofis F.I Planning Sdn Bhd dulu dia landscape architect and aku town planner. walau lain department tapi satu ofis. memang kamceng ngan dia. dah anggap macam abang sendiri. chewah!!

Punyer la lama x lepak ngan dia sebab dia gi UK... skang nie le baru lepak balik. Bad skang ade kedai jamming studio and printing dia sendiri. bagus dah kawan aku. ade business sendiri. cume aku tgk dah kurus sikit. sekali pandang macam budak2 yang lepak bawah jambatan. mwahahaha!! Jangan marah Bad.


Ni la Bad yang diperkatakan itu.. hehhe

Aku jumpa2 je Bad terus dia mintak pinjam camera aku. punyerlah seronok dia amik gambar studio jamming dia. then kitorang pun lepak2 la kat ofis dia yang buat printing baju tu. seronok borak. banyak betul bende nak diborakkan. otak dia nie memang giler dan sememangnyer dia la manusia yang bertanggungjawab jadikan aku giler2.. hahaha Bad.. habih la ko.. jawab le ko. hehehehe..

Kat sini diletakkan sedikit pic yang di snap oleh Bad dan di edit oleh aku.



Kayu2 ni la digunakan untuk buat printing. (pic nie aku yg snap)



testing mic...1...2...3...




salah satu set drum yang dia ada kat studio dia



guitar2 yg tergantung...

So.. kepada sape2 yang berminat nak jamming or merakamkan album.. leh bagitau aku. nanti aku kenalkan korang pada Bad. studio dia okay and harga baekkk punyer. Selain tu kalau nak tempah tshirt ke.. leh gak. charge dia mmg murah and quality dijamin. tiada tempahan minimum. nak sehelai pun leh. ceh.. macam salesman dah aku..

Aku doakan kawan aku nie hidupnya lebih bahagia di masa2 akan datang. cepat2 le kaya-raya agar aku yang berniat mulia ni leh pow ko sedap2. hahahaha..

Salamz...

No comments:

Post a Comment