Thursday, July 8, 2010

... ThE tWiLiGhT sAgA: EcLiPs ...


Hari nie salah satu citer feveret aku dah mula tayangan. Eclips merupakan novel ketiga dalam siri Twilight ditulis oleh penulisnya, Stephenie Meyer. FYI, novel untuk Eclips telah mendapat anugerah "The Fourth Bestselling Books of 2008".

Ada gak usha-usha tiket untuk tayangan hari nie tapi sume dah penuh. malam-malam sket ada la tapi penat le plak kan. nie bukannyer weekend. InsyaAllah.. me and my wife akan tgk gak citer nie. x kire le biler tapi pasti tgk. Ada gak check review2 untuk citer nie dalam internet. Walaupun review2 yang aku baca sumenyer tak berapa best.. tapi aku tetap nak tgk. setiap org ada persepsi sendiri tentang good or bad certain cerita tu. depends pada individu.

Hero cerita nie, Edward Cullen, yang dilakonkan oleh Robert Pattinson telah dinobatkan sebagai "The Worst Movie Character" (http://techland.com/2010/06/30/edward-cullen-total-loser-and-the-other-worst-movie-characters-of-all-time/). Basically diorang kutuk sebab Cullen punyer ekspression muka agak membosankan. tapi terpulanglah. pada aku... dah dia nak bawak watak tu sebagai vampire tak berperasaan.. suke hati dia la. janji citer tu ok.

InsyaAllah.. kalau berpeluang nanti nak tgk sgt citer ni. Harap x terlewat dah le. Sapa2 dah tgk citer nie.. nanti bagitau la komen korang. jangan bagitau jalan citer dah le. x nak le spoil mood aku nak tgk nanti. hehehe..

Salamz...

No comments:

Post a Comment