Friday, November 19, 2010

... IfThAr AnAk2 PeRaK 2010 ...

Salamz...

nie aku nak kongsi sket pengalaman aku join Persatuan Anak2 Perak Kuala Lumpur ke Kediaman Rasmi MB Perak untuk Majlis Berbuka Puasa pada 28 Ogos 2010 yang lalu (lama dah tuuuu). Walaupun hakikinyer aku nie bukan le keturunan Perak pun tapi memandangkan belah mertua aku asal sana... so, dengan secara rasminya aku pun ade kaitan le. korang jangan nak mempersoalkan aper2 ek. hehehe...

Kitorang gi sana 4 bas. ramai tu. kitorang kumpul kat Masjid Negara. Lepas zohor baru gerak. Perjalanan ke sana ok la... tapi x selesa mana pun memandangkan aircond bas tu macam hampeh. x sejuk langsung. dah le bulan pose. pergh!! cabaran. dengan panasnye... ngantuknyer... amarahnyer... laparnyer... hausnyer... kire satu package le. tapi diredah jua demi niat yang suci. kuikuikui...

VVIP untuk majlis tu ialah Raja Dr Nazrin Shah dan isteri baginda Tuanku Zara Salim Davidson. VIPnye lak mesti la MB Perak ngan isteri. Kat sini aku nak share sket pic2 yang ade yang sempat aku amik sebelum aku menyerbu meja makan. hehehe...




ni le juadah berbuka nyer. mantop!


ngan MB Perak..
** Perhatian sume! pic ini tidak menjelaskan status politik aku yang sebenar. jangan nak tuduh2 aku sokong MB nie lak yer...hehhhe


berdiri dari kiri: wife aku & adik2nyer bob, lynn and angah
duduk dari kiri: tok teh and abah (bapak mertua aku)


Tudung putih tu tok wife aku.


bob, dik man, syaza, angah and shami.


Solat maghrib.. ehsan dari wife aku. aku mesti la tengah semayang.


Alamak!! Tuanku Zara usha aku. kantoi amik pic dia.. heheh


Dato' Jins Shamsuddin pun join kitorang. Control macho Dato'



macho x aku? hahah.. gemuk seh!


ngan Raja Nazrin. korang jgn tanya nape aku nampak lebar semacam.. hehehe..

Tu je le pic yang ade yg leh aku share. secara rumusannyer.. majlis tu seronok le tapi sengkak perut sebab makanan dia banyak betul. 4 kali makan malam tu beb. waduh!! tu yang lebar aku tu. hahahaha...

Salamz...



No comments:

Post a Comment