Friday, December 17, 2010

... WhAt A bOrInG dAy ...

Salamz...

Hari nie hari jumaat and skang nie tgh hujan lebat.. gabungan yang sangat mantap untuk mewujudkan perasaan malas bercampur ngantuk. time solat jumaat tadi pun air mata aku mengalir dari mata aku... bukan sebab insaf ke, sedih ke... tapi disebabkan asyik menguap menahan kengantukan yang tahap dewa maharaja. mmmmm..

Esok pepagi dah kena gi tour bunkers kat Jalan Batu Arang, Puncak Alam untuk main paintball. nie kali kedua aku main paintball. first time ngan bebudak ofis (ofis yg belanja). kali nie antara adik beradik and sedara mara belah wife aku. malam esoknyer plak ade BBQ session kat umah mak mertua aku. makannnnn.. yummie!!


ni la meja aku kat ofis. bersepah menandakan aku mmg banyak kerja. kepada sume client.. sila bersabar.. kalau x nak sabar.. korang buat le sendiri.

sememangnya skang aku ngantuk and sebab tu aku tgh mengarut je skang. meja kat ofis nie pun bersepah (sila rujuk gambar di atas.. hahaha.. dah macam ayat dalam report). erk!! baru teringat aku nak kena renew road tax. isnin nie road tax aku kaput. aiseh.. saper nak belanje aku road tax sila angkat tangan. chow!!!!

Salams...

No comments:

Post a Comment