Wednesday, January 5, 2011

... JaLaN2 dI mIdVaLLeY ...

Salamz...

Lama x update blog memandangkan hari ku dipenuhi dengan kerja-kerja yang melambak di office. X de bende ape nak citer... just nak kongsi sket pics time aku and wife jejalan kat midvalley pada 23 December 2010. kitorang gi lepas kerja. memandangkan jalan jam yang teramat.. adelah lebih baik kitorang jalan2 kat midvalley. x beli apa pun. just spend time kat sana.

Keadaan kat midvalley time tu.. mak aih! ramainyer orang. mana x nyer.. lusa nyer tu kan Christmas. so.. kebanyakan yang ade kat midvalley time tu tgh shopping for the last time before heading to kampung. Kat midvalley ade buat hiasan2 and aktiviti yang berkenaan christmas. ade banyak patung2 and bear2 besar2. so.. aku and wife pun amik le pic untuk kenangan.


korang tgk le bear ni besar mana? kalau dapat bawak balik.. sure leh buat tilam. haha




Ini hanyalah hiasan. x leh main ooo.. selama aku hidup... x pernah aku naik bende nie.

Kitorang gi sana.. x buat ape. makan, window shopping and gi MPH je. jimat le katakan. Kitorang balik pukul 10 lebih. Jalan dah clear.. ape lagi.. tekan minyak le. 15 minit je dah sampai umah. kalau x.. maunyer dekat sejam lebih.. mmmmmm..

Salamz

No comments:

Post a Comment