Thursday, May 19, 2011

... CaMeRoN hIgHlAnD - pArT 2 ...

Salam...

sambungan kepada part 1 sebelum ni. malam selepas my parent-in-laws balik tu.. kitorang gi carik makan pada waktu malam nyer. tapi sebelum tu.. kitorang gi beli barang sket kat tanah rata. x de le sket mana pun. kena le RM70++. beli barang2 makanan dan masakan. memandangkan ni destinasi budget, maka lebih baik masak sendiri dari makan kat luar le kan. however, for the first night... kitorang nak le gak rasa makan kat luar. carik punyer carik.. kitorang kat satu kedai nama Gerai Opah (Thai Food).

makanan yang kitorang pesan sampai agak lambat sket. x tau nape.. maybe sebab kurang pekerja ke apa. tapi tunggu tetap tunggu. makanan dia ok la tapi kureng gak le. aku makan nasi goreng kampung ngan telur dadar. bagi aku.. best dah. wife aku makan meehoon sup.. tawar meleseh. dah suruh pekedai tu tambar garam.. still kureng. makanan bob pun macam tu. agak2 nyer opah tu ade darah tinggi kot. so.. sume resepi dia kurang garam. mwahahah..

lepas makan.. kitorang balik apartment. rehat2 jap then tidur. kat sini aku share sket pic2 yang di snap pada malam first kat cameron highland.






Salamz...

No comments:

Post a Comment