Sunday, May 15, 2011

... KiTa KeRjA @ kItA dIkErJaKaN? ...

Salam...

Skang nie aku still kat ofis wife aku. esok adelah hari terakhir aku kerja before aku mula bercuti ke Cameron Highland. Wah! Wah! Wah! enggak sabar dong. ape pun.. before gi bercuti.. esok le satu2 nya masa yang ada untuk aku settle kan apa yg patut sebelum gi bercuti. kalau x.. kesian officemate aku nak cover kerja aku. x sampai hati le plak. so.. esok adalah go-go-chayok time.


ini le tempat tidur aku kat ofis wife aku. diakui memang x selesa tapi biler mata dah ngantuk tahap labi-labi... x de masa nak rasa x selesa. tido je. kroh! kroh! kalau tengok dari keadaannya... mmg le org nepal pun tidur atas tilam (kata adik ipar aku). tapi.. nak buat camner. nak jadi suami mithali le katakan. mwahahaha...


buubuu ngan beebee kat atas nie aku capture dari atas meja ofis wife aku. diorang nie le peneman wife aku. buubuu ngan beebee ni kirenyer menggambarkan kitorang le. comelkan? mwahahaha.. biler dah mencapai tahap kebosanan yang melampau nie... bende2 alah camni pun leh dibuat main oleh orang tua cam aku. sian..

salamz...

No comments:

Post a Comment