Wednesday, October 2, 2013

gLoOmY mOrNiNg

Salamz...

Morning yg sgt gloomy hari ni. Malas giler rasa nak kerja tapi cuti tinggal sehari. Kalau nak buat muke selamba-bapak-aku-la-nak-kerja-ke-tak-nak... kerja melampoh-lampoh atas meja. Thanks to demam + batuk + sakit tekak + selsema + athma yang meny3babkan aku cuti 3 hari last week. Tapi, Alhamdulillah.. tu kan sume penghapus dosa gak kan?! Soooo redha je la. Sendiri mau ingat le dosa yag bertingkek-tingkek tu. 

Skang nie nafas masih pendek. Cepat mengah. Sesapa ada cara x nak pastikan jantung ni kuat balik and athma nie bebetul sembuh. Ubat, makan dah. Pantang, errrrr... kire ok la. Heheheh..

Di doakan sesapa je yg baca blog aku nie termasuk seluruh ahli keluarga korang dirahmati Allah. Doakan kesihatan aku ek?!

Salamz...

No comments:

Post a Comment